Afgelopen weken stonden weer in het teken van het wielervoorjaar waarover door vele al is geschreven hoe mooi deze wedstrijden stuk voor stuk zijn geweest. En dat klopt, de koersen zijn attractief met soms verrassende ontknopingen en er wordt met leeuwenharten gekoerst. Ook ik heb de monumenten met spanning zitten kijken en beleefd. Helemaal de laatste 2 waarin de Nederlanders (Terpstra, van Baarle en Langeveld) van zich lieten spreken. Hoe trots kunnen we zijn op deze klasbakken.

Sinds dit voorjaar heb ik zelf ook weer het gevoel dat ik weer meer moet gaan fietsen. Niet dat ik de afgelopen jaren niets heb gedaan maar van fietsen is weinig gekomen. Dit gevoel wordt ook nog eens versterkt door enkele gesprekken die ik in de afgelopen periode heb mogen voeren. Dus afgelopen zondag voor de finale van Parijs-Roubaix de fiets weer op orde gebracht en laat de zon dus maar schijnen. Wielrennen is HOT and COOL tegelijk!

Het feit dat we vandaag de start hebben van het WK baan in Hongkong zorgt natuurlijk voor een extra impuls. Alles in paraatheid gebracht om dit zo goed mogelijk te kunnen volgen. Kijken naar wielrenners die linksom rondjes rijden op houten latjes zorgt nog steeds voor kippenvel en laat mijn hart altijd weer sneller kloppen. Vanaf mijn werkplek wil ik iedereen in Hongkong dan ook ontzettend veel succes wensen. Laat het ORANJE flitsen!!

#trotsoporanje